Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові пенсіонерам пропонують «Золоті роки»

У Львові пенсіонерам пропонують відкрити для себе «Золоті роки». Презентацію нового курсу навчання з такою назвою сьогодні, 19 січня, провели у Львівській міській раді.

За словами керівника ОП «Золоті роки» Людмили Гришко, програма допоможе пенсіонерам відкрити життя по-новому та бути залученим в суспільне життя міста.

«Програма стартувала у вересні. Серед предметів, які ми пропонуємо до вивчення, є психологія, конфліктологія, етика, геополітика. Тепер ми також почали вивчати англійську та основи компютерної техніки. Ми намагаємося підготувати людей до Євро-2012, адже вони також можуть працювати волонтерами. Також ми вивчатимемо оздоровлення та танці. Середній вік учасників програми від 50 до 86 років», - повідомила Людмила Гришко.

Вона також наголосила, що вартість навчання при цьому є символічною – 80 грн.

Довідка.

Освітня програма «Золоті роки» - це соціально-адаптована навчальна програма, створена з метою залучення людей літнього віку до активного життя, навчання, спілкування та відпочинку. До програми залучають найкращих викладачів та тренерів Львова. Учасникам програми, які успішно завершили курс навчання, видається диплом. Організаторами програми є Інститут громадянського лідерства, ГО «Підкова», Регіональний тренінговий центр ЛОУНБ та Львівська міська рада. Тривалість навчання за програмою з 1 лютого до 20 квітня 2011 року. Заняття проходять у Львові на проспекті Чорновола 57/705. Запис на програму триватиме до 26 січня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ