Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові перевірили рівень підготовки військовослужбовців

Сьогодні, 30 жовтня, на Навчально-спортивній базі літніх видів спорту Міністерства оборони України здійснено перевірку рівня фізичної підготовленості військовослужбовців повітряного командування «Захід». Про це інформують у прес-службі Повітряного командування "Захід".

До здачі нормативів залучено весь особовий склад військової частини. У ході заходу, здійснено перевірку рівня фізичної підготовленості з бігу на 100 метрів та 1, 2 і 3 кілометри. Крім того, для чоловіків передбачено виконання вправ: підтягування на перекладині та згинання і розгинання рук в упорі лежачі, залежно від вікової групи військовослужбовців, а для військовослужбовців-жінок – комплексна силова вправа. 

"Прослідковується позитивна динаміка: військовослужбовці демонструють відмінні та добрі результати, адже систематично займаються фізичною підготовкою. В цілому особовий склад з завданням впорався", — підкреслив заступник командира з бойової підготовки полковник Олександр Гуменюк. Окрім того, полковник Гуменюк також відмітив добрі фізичні навички та наполегливість особового складу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ