Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

У Львові почали виготовляти інтер’єрні речі з ящиків для снарядів

Команда волонтерів у Львові розпочала проект “GIT: Be brave”. Майстри перетворюють ящики для снарядів та гільзи в столики, скрині чи інші речі для інтер’єру.
1/1

Ідея проекту належить військовому з позивним GIT, який зараз воює у зоні бойових дій. Він і доставив першу партію ящиків та гільз.

Кожна інтер’єрна річ бренду GIT – витвір мистецтва, бо це ручна робота, все в єдиному екземплярі, апсайклінг (друге життя речей), вінтаж (деяким ящикам вже 60 років), річ з характером, бо бачила війну зблизька (майстри компанії Florentes Lviv залишили автентичні записи на ящиках).

Для проекту команда створила сторінку в Інстаграмі, де і виставляє виготовлені речі на аукціон - https://www.instagram.com/git_bebrave Також можна робити індивідуальні замовлення. Усі виручені кошти ідуть на підтримку ЗСУ.

1/3

За інформацією керівниці проекту Наталії Кузьми, з лютого до команди долучається коваль, що перетворюватиме відстріляні гільзи у стільчики та табуретки. А ще є ідея перетворити гільзу у музичний інструмент. Команда проекту сподівається, що речі можуть зацікавити також іноземців і це допоможе збирати більше коштів та швидше допомагати військовим.

Долучайтесь до сторінки https://www.instagram.com/git_bebrave та розкажіть про проект своїм друзям, аби підтримати волонтерів та військових.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ