Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

У Львові починаються змагання з аматорського міні-футболу

Завтра, 45 лютого, у Львові старує міні-футбольний турнір «Зимовий драйв», який проводить Асоціація аматорського міні-футболу Львівщини, повідомила прес-служба львівської міської ради.

Футбол продовжує набирати популярності, хоч і сьогодні є найпопулярнішою грою більшості українців. У Львові існує досить багато аматорських команд, які донедавна не могли взяти участі у жодних змаганнях. Тепер футболісти-аматори можуть продемонструвати свою майстерність на турнірі «Зимовий Драйв».

Щовихідних, з 5 лютого до 5 березня, відбуватимуться матчі 32-ох непрофесійних команд. Ігри проходитимуть у футзалі ЛДУФК (Скіф) за адресою, вул. Черемшини, 17, а гру судитимуть професійні арбітри. Переможці будуть нагороджені кубками, грамотами, медалями та іншими подарунками.

«Ці змагання є тільки початком серії змагань серед різних вікових груп. Також протягом цієї зими проводиться, так звана, «Суботня ліга» серед непрофесійних команд, до якої долучається досить багато інших команд. Я сам люблю футбол, тому я розумію, що такі заходи цікаві багатьом», – говорить координатор проекту Петро Закалюжний.

«Департамент «ЄВРО 2012» та ЛКП «Агенція з підготовки м. Львова до чемпіонату Європи з футболу 2012» організовують чимало заходів для популяризації Турніру, футболу та здорового способу життя. Тому ми радо підтримуємо усіх, хто намагається розвивати спорт. Крім того, Львів надзвичайно спортивне місто, спортом тут займаються усі, незалежно від віку чи статі. Турнір з аматорського міні-футболу «Зимовий драйв» ще раз це підтверджує» - зазначила в. о. директора ЛКП «Агенція з підготовки м. Львова до чемпіонату Європи з футболу 2012» Христина Чорненька.

Реєстрація команд триває. Завантажити анкету та дізнатись про деталі турніру можна на сайті http://funball.org.ua/tournament.php.

За додатковою інформацією телефонуйте: Петро 093 125 90 49, Максим 096 814 72 66.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ