Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові покарали перших порушників антиалкогольної ухвали

Вчора, 11 січня, під час рейдів було складно 6 протоколів щодо продажу алкоголюі пива у МАФах, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Загалом було перевірено 122 МАФи в усіх районах міста. У результаті складено 6 протоколів про притягнення до адміністративно відповідальності. Також складено 6 рапортів. Їх складають у випадку фіксації продажу алкоголю чи пива, але протоколи не складають через певні причини. До прикладу, продавець може зачинися у кіоску. Ще у 61 МАФі з реалізації знято пиво та алкоголь. За перше порушення штрафної санкції складає від 510 до 1700 грн. Якщо порушення зафіксовано вдруге, то МАФ виключають з перспективної схеми», - зазначила начальник відділу торгівлі департаменту економічної політики Галина Шарко.

Рейди щодо виконання ухвали №1000 проводитимуть і надалі. До них залучені працівники правоохоронних органів, районних адміністрацій та департаменту економічної політики ЛМР.

Нагадаємо, з 1 січня цього року, відповідно до ухвали міської ради №1000 від 15.12.2011р. «По обмеження роздрібної торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом (крім безалкогольного) на території м.Львова», у кіосках заборонено продавати пиво, алкогольні та слабоалкогольні напої. Також, відповідно до цієї ухвали, у магазинах та супермаркетах алкоголь можна продавати з 12:00 до 20:00 год.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ