Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

​У Львові поліцейські затримали зловмисника, підозрюваного у нанесенні смертельного ножового поранення знайомому

​У Львові поліцейські затримали зловмисника, підозрюваного у нанесенні смертельного ножового поранення знайомому. Про це повідомили в поліції Львівщини.

За скоєне підозрюваному - 27-річному жителю Закарпаття, загрожує покарання - позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років.

Сьогодні, 17 серпня, близько опівночі на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Науковій у Львові невідомий зловмисник завдав удару ножем у ділянку грудей іншому чоловіку, після чого втік.  Лікарі швидкої медичної допомоги, які також прибули на виклик, констатували смерть пораненого.

До розкриття злочину були задіяні слідчо-оперативна група та співробітники інших служб Львівського районного управління поліції №2, оперативники карного розшуку та співробітники Управління кримінального аналізу поліції Львівщини, а також патрульні поліцейські. 

Правоохоронці встановили особу загиблого – жителя Львова віком 47 років. Проведеними заходами, вивчивши записи камер відеоспостереження системи «Безпечна Львівщина», поліцейські встановили місце перебування зловмисника та затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. 

Особу затриманого встановлено – ним виявився 27-річний житель Закарпаття, знайомий  загиблого. Ножового поранення потерпілому він завдав під час побутового конфлікту.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури, повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ