Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові помолились до Богородиці за Україну та її захисників

Сьогодні, 14 жовтня, у Гарнізонному Храмі Святих Верховних Апостолів Петра і Павла відбувся молебень до Пресвятої Богородиці за Україну та її захисників. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Віддати життя за Батьківщину можуть лише ті, які живуть згідно зі своїм покликанням, які щодня про нього пам’ятають – з того першого дня, коли зробили крок у напрямку захисту України і всіх, хто в ній мешкає, – звернувся до парафіян та військових настоятель Храму о. Степан Сус. – Сьогоднішнє свято об’єднує покоління українських воїнів, які діяли в різних військових формуваннях та в різні часи української історії. Їх об’єднує одне – велика любов: любов до Батьківщини в діях, в ідеалах, надія та любов до Пресвятої Богородиці як небесної захисниці та заступниці перед усіма нами. Сьогодні наша Батьківщина переживає непростий час, і як матір потребує захисту кожного з нас. І лише тоді, коли ми поєднаємо любов до неї та до Бога з нашим покликанням, ми зможемо залишити по собі щось справді велике та важливе».

Нагадаємо, сьогодні у Львові відзначають свято Покрови Пресвятої Богородиці, День Захисника України та 74-у річницю створення УПА.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ