Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові понад 500 дітей отримають грошову допомогу до свята Миколая

До свята Миколая діти, які найбільше потребують нашої підтримки, отримають від міста грошову допомогу. Як повідомляє ЛМР, загальна сума виплат становить 691 тис. грн.

Так, цього року одноразову виплату з бюджету Львівської МТГ отримають:

– діти до 18 років осіб з інвалідністю по зору 1-ї та 2-ї груп. Таких діток у нашій громаді мешкає 95 і одержать вони по 1500 грн. Загальна сума виплат – 142500 грн;

– діти до 18 років осіб з інвалідністю з дитинства 1-ї та 2-ї груп. У Львівській МТГ проживає 89 дітей цієї категорії і вони одержать по 1500 грн. Загальна сума виплат – 133500 грн;

– діти-сироти та діти, які перебувають під опікою та піклуванням, виховуються у дитячих будинках сімейного типу і прийомних сім’ях та зареєстровані у Львівській міській територіальній громаді. Загалом 415 дітей цієї категорії отримають до Миколая по 1000 грн.

Крім того, ще 770 дітей отримають солодкі подарунки. З них управління соціального захисту закупило 570 наборів цукерок. На закупівлю солодощів скерували майже 100 тис. грн. Ці подарункові набори з цукерками фахівці Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій передадуть дітям наших захисників. Також придбали солодощі для 200 дітей наших оборонців й у самому центрі. На закупівлю цукерок в установі передбачили майже 50 000 грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ