Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові посилили вимоги до власників літніх майданчиків

Сьогодні, 9 вересня, під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради члени виконкому прийняли рішення про Порядок отримання дозволів на встановлення відкритих літніх майданчиків у Львові біля обєктів ресторанного господарства для здійснення підприємницької діяльності.

Дозвіл на встановлення літніх майданчиків видає управління архітектури департаменту містобудування на підставі позитивних висновків комісії з видачі дозволів та погодження постійної депутатської комісії архітектури та містобудування.

Самочинно встановлені літні майданчики, на які закінчився термін дії дозволів та дії договорів на право тимчасового користування окремими конструктивними елементами благоустрою комунальної власності міста підлягатимуть демонтажу

«Рішення стосується внесення змін щодо заборгованості підприємців сплати за договорами. Якщо раніше заборгованість у шість місяців давала підстави для скасування договорів, то зараз вже три місяці заборгованості даватимуть підстави для скасування дозволів на встановлення літніх майданчиків», - пояснила в. о. начальника управління економіки Львівської міської ради Вікторія Довжик.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ