Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові презентували фільм "Неймовірно сліпий випадок"

Вчора у Першому українському театрі відбулась прем’єра короткометражного комедійного соціального фільму «Неймовірно сліпий випадок» – про пригоди двох незрячих друзів, знятого за підтримки Львівської міської ради.
фото - пресслужба ЛМР

Про це інформує пресслужба ЛМР.

Від громади міста керівник управління соціального захисту Ігор Кобрин подякував творцям фільму та вручив відзнаки.

«Нам дуже потрібні такі фільми – дотепні, веселі, для усієї родини. Але, водночас, і з глибоким змістом – про труднощі, які щодня долають незрячі люди, для розуміння і руйнування стереотипів. Найкращим Оскаром для вас, пані Оксано, і для вашої команди, були оплески і усішки в цій залі. Це було просто неперевершено! Дякую вам від всієї громади міста», - сказав Ігор Кобрин.

Зокрема, за формування інклюзивного світогляду громади та внесок у розвиток музичного мистецтва міста Львова, подяку від громади міста отримала Юлія Панченко – стилістка міжнародного інклюзивного концертного проекту «Відчинилося життя». Також за формування інклюзивного світогляду громади та вагомий внесок у розвиток кіномистецтва міста Львова, подяку від громади міста отримав Андрій Сніцарчук – заслужений артист України, актор Національного академічного українського драматичного театру імені Марії Заньковецької, режисер та автор сценарію фільму «Неймовірно сліпий випадок».

Зазначимо, у короткометражному фільмі «Неймовірно сліпий випадок» вперше у головних ролях знімалися двоє незрячих аматорів – львів’янин Михайло Петрів та Василь Човбан з Мукачева.

До прем’єри запросили всю знімальну групу, гостей зі Львова та інших міст України, представників влади, акторів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ