Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові презентували книгу про легендарного боксера Андрія Котельника

У книзі є унікальні свідчення друзів, колег, знайомих, тренерів Андрія Котельника про юні роки майбутнього Чемпіона, його зростання як боксера та особистості.
Фото - ЛОДА

Презентували видання сьогодні, 15 березня, у Львівській ОВА.

Роман-хроніка «ЧЕМПІОН. Справжня історія боксера Андрія Котельника» – історія про те, як простий юнак із проблемної сім’ї, завдяки працелюбності та цілеспрямованості, чемпіонському характеру і потужному духу, наперекір долі і всупереч різноманітним обставинам, зумів стати легендою українського боксу, найтитулованішим боксером на заході України, а після завершення боксерської кар’єри – успішним управлінцем та боксерським функціонером.

Автор книги – спортивний журналіст зі Львова, багаторічний боксерський оглядач «Газети по-українськи»  та інтернет-ресурсу Gazeta.ua. Василь Танкевич. Редактор – Галина Капініс.

«Над книгою я працював майже 20 років. Збирав матеріали, зустрічався з людьми, проводив інтерв’ю. Тут зібрані дуже цінні матеріали, фактично ексклюзивні. Андрій закінчив боксерську кар’єру майже 10 років тому. Але Андрій залишається найбільш титулованим боксером західної частини України. Він перший в історії український боксер-професіонал, який здобув чемпіонський титул на виїзді, перемігши місцевого чемпіона, йдеться про бій проти Гевіна Різа в Уельсі. Андрій Котельник – третій в історії український боксер, який після медалі Олімпійських ігор здобув титул Чемпіона Світу», – розповів Василь Танкевич.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ