Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові презентуватимуть проєкт про життя дітей з інвалідністю

За тиждень, 28 грудня, о 17:00 у приміщенні кінотеатру «Планета Кіно», що у ТРЦ «Форум», презентуватимуть соціальний проєкт про життя дітей з інвалідністю.

Про це інформує пресслужба ЛМР.

Проєкт складається з різних напрямків, які розповідатимуть про діток з особливими освітніми потребами та їхній побут. В рамках проєкту було створено першу кулінарну телепрограму про інклюзію «Кулінарні пригоди з Олегом Пригодою».

«Як живуть сім’ї дітей з інвалідністю? Як такі діти дають собі раду у житті? А на кухні? Як навчити дітей комунікувати з малюками з інклюзією? Як правильно відповідати на незручні питання? Разом із психологами та експертами, ми дамо відповідь на усі ці питання. Просто і без важких пояснень, та ще й через кулінарію, бо приготування їжі – мистецтво, яке дарує відчуття стабільності та гармонії», – розповідає автор проєкту Олег Пригода.

Учасниками програм «Кулінарні пригоди з Олегом Пригодою» стали діти з інвалідністю: нечуючі, діти з порушенням зору, синдромом Дауна. У програмі глядачі побачать не лише процес – як малюки готують їжу, а й дізнаються про історію кожної маленької особистості.

Захід відбуватиметься із використанням інтерактиву. Зокрема, кожен зможе відчути, як це жити в іншому світі, коли ти не бачиш чи не чуєш того, що відбувається довкола.

Додамо, що проєкт створили за підтримки Львівської міської ради, БО «Фундація Духовного Відродження» ЛА УГКЦ.

Вхід на захід – благодійний внесок.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ