Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові презентують фільм про один день з життя міських безпритульних

3 березня 2010 року в приміщенні 29 корпусу Національного університету «Львівська політехніка» (113 аудиторія) відбудеться круглий стіл з підведення підсумків проекту «Свідома та демократична громада», реалізованого ЛМГО «Спільнота взаємодопомоги «Оселя» з лютого 2009 до лютого 2010. Круглий стіл відбудеться о 14.00, – повідомили організатори.

 

В програмі заплановано представлення основних досягнень проекту – результати проведення освітніх тренінгів у державних закладах та школах на тему безпритульності, результати вуличної роботи, розклеювання наліпок на смітниках, розповсюдження інформаційних буклетів для безпритульних, екологічної акції, випуску та розповсюдження вуличного журналу «Просто неба» та інших ініціатив, що стали результатом реалізації проекту.  

 

Участь у заході візьмуть представники ЛМГО «Спільнота взаємодопомоги «Оселя», ГО «Народна допомога – Львів», Центру обліку та нічного перебування бездомних громадян, студенти спеціальності «соціальна робота» НУ «ЛП» та інші.

Під час круглого столу відбудеться також демонстрація фільму «Один день з життя міста Лева та його бездомних мешканців», а також презентація 9 номеру журналу «Просто неба».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ