Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові презентують проєкт "Родинна реабілітація учасників АТО/ООС"

Завтра, 13 січня, о 16.00 год. у Львівському центрі надання послуг учасникам бойових дій (вул. Пекарська, 41) відбудеться презентація проєкту «Родинна реабілітація учасників АТО/ООС».

Про це інформує пресслужба ЛМР.

Відтак, міжнародна Асоціація підтримки України запрошує ветеранів війни, військовослужбовців та їхніх сімей на презентацію програми «Родинна реабілітація учасників АТО/ООС». Це програма психологічної та соціальної реабілітації для тих, хто був на війні, а також реабілітація всієї родини: тато, мама, діти. Програма розроблена канадськими, британськими, українськими психологами та психотерапевтами, і діє в Україні з 2016 року. Для українських військових та їхніх сімей програма стартувала у Словаччині у 2014 році.

«Кожен військовослужбовець йде на війну разом зі своєю родиною, зі своєю родиною він має звідти й повертатися. Допомоги після повернення з війни потребують не лише ветерани. Не менш болісні душевні травми у їхніх дружин та дітей. Завдяки терапії багатьом родинам вдається налагодити стосунки, знайти взаєморозуміння та навіть уникнути розлучення. Загалом з 2015 року і до сьогодні цей психологічний супровід отримали понад 2 000 осіб», - повідомили організатори.

Контактна особа для ЗМІ: Марія, тел.: 0971217838.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ