Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові продовжать набір заявок у програму співфінансування реставрації балконів

У Львові продовжать термін подачі заявок від мешканців на реставрацію балконів на головних фасадах будинків-пам’яток до 15 грудня. Виконавцем програми співфінансування є ЛКП “Бюро спадщини”.
Ілюстративне фото

Звертаємо вашу увагу, що потрібно подати СПІЛЬНУ заяву з ПОВНИМ переліком додатків від усіх мешканців чиї балкони виходять на головний фасад. У разі якщо мешканці не хочуть брати участь у програмі, вони долучають письмову відмову.

Програма передбачає реставрацію, ремонт (реставраційний) балконів, еркерів, лоджій, які належать до житлових квартир, що є у приватній власності та розташовані на головних фасадах будинків – пам’яток культурної спадщини м. Львова.

ЯК ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ПРОГРАМІ?

1. З’ясуйте чи ваш будинок є пам’яткою культурної спадщини і чи ваш балкон розташований на головному фасаді та перебуває в незадовільному/аварійному стані.

2. Поговоріть із сусідами-власниками балконів та дізнайтеся чи вони погоджуються внести свою частку співфінансування, а саме: 10 000 грн. за кожен балкон, еркер чи лоджію та надають згоду на доступ до балконів та використання інженерних мереж.

3. Якщо усі власники готові взяти участь та дотримуватися вимог передбачених Програмою, представнику ініціативної групи потрібно завантажити заяву, заповнити її та відправити у територіальний підрозділ Центру надання адміністративних послуг Львова.
 

Першочергово реставрація балконів буде здійснюватись на тих об’єктах, де вже розроблена проєктно-кошторисна документація.

Якщо ваш балкон знаходиться не на головному фасаді, або ж будинок не є пам’яткою, але балкон перебуває в аварійному стані, рекомендуємо звернутися в Районні адміністрації вашого району щодо роз’яснення деталей участі у Програмі підтримки співвласників багатоквартирних будинків у проведенні невідкладного чи капітального ремонтів, реконструкції, ремонтно-реставраційних робіт спільного майна у багатоквартирних будинках Львівської МТГ.

Деталі за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ