Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові продовжують демонтовувати МАФи

фото - facebook.com/LubomyrZubach
фото - facebook.com/LubomyrZubach
фото - facebook.com/LubomyrZubach
фото - facebook.com/LubomyrZubach
1/2
У Львові триває процес демонтування МАФів в рамках реконструкції вулиць та громадських просторів.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив заступник міського голови Львова Любомир Зубач.

За його словами, власники самі ліквідують кіоски. Зокрема, як написав Зубач, вже демонтовано два МАФи на Сихівській 18 і 28, які перешкоджали облаштуванню тротуару і велодоріжки.

"Свої МАФи власники забрали самі. За що їм вельми вдячні. Зрештою, збережені нерви для всіх учасників цього нелегкого процесу та кошти для самих власників", - написав чиновник. 

Також два павільйони прибрали і на Пекарській. І в цьому випадку демонтаж виконали самі власники. Тут уже відбулася реконструкція вулиці, повністю оновлено громадський простір.

"Наразі на Пекарській залишаються за документами два, а реально три кіоски. Їх, сподіваюсь, власник теж найближчим часом забере сам. Якщо ні – тоді надамо відповідну допомогу", - написав Зубач. 

Заступник мера додав, що через реконструкцію також запустили процес демонтажу МАФів біля Личаківського парку. За його словами, тут два кіоски власники вже забрали самі, ще двоє - вивезли товар і закрили споруди. Найближчим часом їх також знесуть.

Водночас Любомир Зубач нагадав, що Личаківський парк перебуває у стані активної реконструкції. За його словами, майданчик «Дракон, що повзе» вже завершено, на завершенні – облаштування доріжок, зон для вигулу собак. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ