Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові проходить міжнародна наукова конференція «Збройні сили України: історія та сучасність»

Сьогодні, 29 березня 2006 року, у Національному університеті «Львівська політехніка» розпочала роботу Друга міжнародна наукова конференція «Збройні сили України: історія та сучасність». Як зазначив заступник голови Львівської облдержадміністрації Тарас Батенко, перша така конференція відбувалася ще у серпні 1991 року.
«Ми, українці, маємо знати свої військові традиції, адже збройні сили відіграють надзвичайно важливу роль у житті держави, а тому потрібно зосередити увагу на їх технічну оснащеність, розробку сучасної військової доктрини», — зазначив перший заступник ректора Національного університету «Львівська політехніка» Юрій Бобало.
Як наголосив заступник голови Львівської ОДА Тарас Батенко, нам потрібно виробити власну геополітичну доктрину з метою забезпечення збройних сил новітніми технологіями, сучасним озброєнням.
Робота у секційних засіданнях передбачає обговорення таких тем як «Військова справа та озброєння у Східній Європі за стародавніх часів та у Середньовіччі», «Збройні сили України часів козаччини», «Українські національні військові формування періоду Першої світової війни та державного відродження» тощо.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ