Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Спорт

У Львові пропонують запровадити програму придбання спортивного обладнання закладами освіти

Комісія фінансів та планування бюджету Львівської міської ради підтримала проєкт ухвали про затвердження відповідної програми на засіданні сьогодні, 20 березня.

Згідно з  проєктом ухвали «Про затвердження Програми придбання спортивного обладнання закладами освіти Львівської міської територіальної громади на 2024-2026 роки», заклади освіти Львівської міської територіальної громади подаватимуть заяви на придбання цього обладнання на конкретну суму, яка не повинна перевищувати 30 000 грн. 

У пояснювальній записці зазначено, що метою проєкту є розвиток та популяризація фізичної культури у м. Львові, залучення дітей шкільного віку до занять з фізичної культури завдяки оновленню спортивного сучасного обладнання. Окрім цього, майбутня Програма дасть можливість оновити базу спортивного обладнання у закладах освіти Львівської міської територіальної громади, збільшення кількісного та якісного складу обладнання. 

Ініціатором проєкту ухвали є Петро Адамик, голова фракції партії «Європейська Солідарність» у Львівській міській раді, який активно опікується спортивними програмами та заходами у Львові.  Рішення про затвердження Програми мають ухвалити депутати ЛМР на наступному пленарному засіданні, яке за попередньою інформацією відбудеться 28 березня. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ