Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові проведуть автоквест з безпеки дорожнього руху

ГО "Спілка автомобілістів Львівщини" проведе у Львові перший автоквест з безпеки дорожнього руху "Знавці правил дорожнього руху".

Захід пройде в рамках 7 Глобального Тижня Безпеки Дорожнього Руху 21 травня.

"Мета тижня безпеки дорожнього руху донести до населення вимоги правил дорожнього руху. Будуть проведені різноманітні практичні заходи на різних локаціях. Також нами заплановані різноманітні тренінги для учасників дорожнього руху", - повідомив в коментарі Гал-інфо т.в.о. голови спілки автомобілістів Львівщини Володимир Слушняк.

Мета авто квесту:

  • популяризувати виконання правил дорожнього руху та безпечного водіння, ввічливість та взаємопорозуміння серед учасників дорожнього руху,
  • провести роз’яснювальну роботу серед населення щодо необхідності виконувати вимоги правил безпеки дорожнього руху,
  • тренувати вміння орієнтуватися на місцевості та знаходити необхідні об’єкти чи вирішувати інші практичні та онлайн завдання,
  • розвивати логічне мислення, швидкість прийняття рішень, кмітливість, та креативний підхід в різних дорожніх ситуаціях,
  • популяризувати активний спосіб життя.

Учасники авто квесту – команди, які попередньо пройшли онлайн реєстрацію у соціальній мережі Facebook на сторінці Громадської організації "Спілка автомобілістів Львівщини" за посиланням.

Кількість команд обмежена, участь безкоштовна.

Запрошуємо всіх бажаючих львів’ян, а також вимушено переміщених осіб (ВПО), які найшли свій прихисток на Львівщині та безкоштовно взяти участь в цьому цікавому і драйвовому авто квесті.

Генеральний партнер автоквесту: Компанія з надання послуг збирання, перевезення та утилізації небезпечних відходів Приватне Підприємство "РІАЛ"

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ