Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові пройде турнір із шахів та шашок серед незрячих

У суботу, 10 листопада, о 10.00 у приміщенні Львівського обласного фонду соціального захисту і реабілітації сліпих, що на вулиці Городоцькій, 81, відбудеться турнір на Першість Львова з шахів серед незрячих. Про це „Гал-info” повідомили в прес-службі Львівської міської ради. Участь у турнірі візьмуть 20 осіб: інваліди 1-ої та 2-ої групи по зору, серед яких також майстри України з шахів.
За словами організатора заходу Володимира Дурнєва, турнір з шахів присвячено Міжнародному Дню незрячих, який відзначають 13 листопада. 
17 листопада о 10.00 у приміщенні Львівського обласного фонду соціального захисту і реабілітації сліпих, що на вулиці вул. Городоцькій, 81 відбудеться подібний турнір з шашок.
 Турніри  проводитимуть у рамках проекту «Для вас це гра, для нас – життя», який також передбачає створення навчально-тренувального центру для незрячих з метою їх підготовки до різного виду тренінгів, які б сприяли реабілітації людей з особливими потребами. Розмір фінансування проекту з міського бюджету становить 10 355 грн.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ