Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові пройде велика теренова гра «Вставай!»

31 березня у Львові в лісовому масиві парку Погулянка пройде теренова гра «Вставай!». В ній візьме участь понад 100 молодих людей із Львова та області. Гра триватиме протягом 10 годин і матиме форму військових боїв та маневрів, повідомила прес-служба ЛОО МНК.

Організаторами гри виступають: Молодіжний націоналістичний конгрес, Молодий народний рух, Удар молоді, Молодіжне крило Фронту змін, Молодь за зміни,  Батьківщина молода, Студентське братство Львівщини, Студентська Свобода

Суть теренової гри полягає в тому, що учасники діляться на дві команди (2 куреня, кожен поділяється на сотні, чоти, рої, – так, як і в УПА), які змагаються між собою за прапори одна одної та за кількість «вбитих» гравців суперника. При цьому кожна з команд суворо дотримується правил чесної гри, прояви негідної поведінки та порушення правил під час її проведення можуть каратися дискваліфікацією гравця; пияцтво тут суворо заборонено. За дотриманням правил слідкують спостерігачі, основні суддівські функції здійснює Рада Вищих Спостерігачів.

Перемогу отримує той, хто захоплює прапор противника і при цьому відстоює свій.

Кращі учасники будуть нагороджені символікою гри та цінними подарунками від організаторів.

Усі, хто має бажання взяти участь у спортивно-патріотичній тереновій грі «Вставай!», мають зголоситися до 15:00 29 березня 2012 року за номером (063) 263-88-28.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ