Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові реалізовують проєкт з підтримки ветеранів війни

ГО ʺЦентр зайнятості вільних людейʺ реалізовує проєкт з підтримки ветеранів війни на сході України, з метою сприяння їм у ефективній реінтеграції до цивільного життя.
У Львові реалізовують проєкт з підтримки ветеранів війни

ГО ʺЦентр зайнятості вільних людейʺ реалізовує проєкт з підтримки ветеранів війни на сході України, з метою сприяння їм у ефективній реінтеграції до цивільного життя. Проєкт розпочався у Львові та області в травні цього року. Набрана перша група ветеранів, які бажають вчитись та підвищувати свою кваліфікацію. А вже 6 червня відбудеться конкурс захисту грантових заявок, після якого одразу розпочнеться наступний ʺнабірʺ учасників проєкту. Проєкт дає змогу отримати грант до 400 євро на навчання та перекваліфікацію для ветеранів/ветеранок з Київської, Львівської та Дніпропетровської областей.

ʺЗапрошуємо ветеранів/ветеранок з Київської, Львівської та Дніпропетровської областей взяти участь в проєкті, який дасть можливість отримати грант до 400 євро на проходження професійних курсів із підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації в навчальних закладах Україниʺ, — повідомляють організатори.

Проєкт пропонує:

— 2-денні тренінги про те, як інтегрувати військовий досвід у цивільну професію

— індивідуальні гранти на навчання та перекваліфікацію у розмірі до 400 євро

— 1-денні тренінги із розвитку навичок самопрезентації, лідерства, фінансової грамотності, ведення переговорів та ефективного діалогу, тайм-менеджменту тощо

— поради персонального кар’єрного консультанта, який допоможе розробити індивідуальну стратегію працевлаштування.

Для участі необхідно заповнити анкету: ee.humanitarianresponse.info/x/#kcvY2NrA

Проєкт впроваджується Міжнародною організацією з міграції за фінансування Європейського Союзу. ГО ʺЦентр зайнятості Вільних людейʺ є виконавчим партнером проєкту та реалізує його в Київській, Дніпропетровській та Львівській області.

При виникненні запитань, прохання звертатись до координаторки проєкту у Львівській області Ірини Думич +380503411388, [email protected] або [email protected]

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ