Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові реконструюють спортивний майданчик 32-ї школи

Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото
Фото
1/3
У Львові реконструюють спортивний майданчик школи № 32, що на вулиці Гашека. Вже завершили футбольне поле зі штучним покриттям на 1700 квадратних метрів. Роботи фінансує будівельна компанія, яка планує будівництво житла у цьому мікрорайоні. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Будівельна компанія «Континент» висловила готовність профінансувати реконструкцію спортивного майданчика 32 школи Львова. За словами заступника міського голови з містобудування Любомира Зубача, вже є перші результати – повністю готове футбольне поле, залишилось лише встановити футбольні ворота. Територію спортивного майданчика підсипали відсівом різних фракцій.

В другій половині липня підрядник розпочне стелити червоні бігові доріжки навколо поля, траву для доріжок вже закупили. Також закінчать облаштовувати територію, де заплановано проводити уроки фізкультури, і закінчать яму для стрибків.

«Цей майданчик раніше був, чесно кажучи, не в найкращому стані. А це одна з найбільших шкіл Львова.

Це гарний кейс, коли забудовник виконує взяті на себе соціальні зобов’язання. Вважаю, що іншим будівельним компаніям варто брати приклад і долучатися до реконструкції соціальних об’єктів Львова», – каже Любомир Зубач, заступник міського голови з містобудування.

Роботи з облаштування спортивного майданчика в школі тривають. Закінчити планують до нового навчального року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ