Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові режисер «Штольні» проведе кастинг на роль в новому українському трилері

19 березня о 15.00 в арт-музеї «Сало» (просп. Свободи, 6) відбудеться зустріч з режисером фільму «Штольня» Любомиром Левицьким. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Режисер розповість про новий проект «Тіні незабутих предків» та запросить на кастинг талановитих львів'ян спробувати себе на головні та другопланові ролі в молодіжному містичному трилері.

Нині Любомир Левицький займається написанням сценарію до фільму під назвою «Тіні незабутих предків». Слоган фільму – «Таємниця мольфара».

За його словами, мова фільму буде українською. «Актори, продакшн та постпродакшен – все буде рідним»,– зазначив режисер.

«У основі сюжету – древня містична, гуцульська легенда. Це буде молодіжне кіно – сучасне, розважальне, цікаве молодим українцям, тому що в героях цього фільму вони зможуть знайти самих себе. Це фільм, який дозволить усміхатись, переживати, лякатись і кохати, але в цілому отримати гарні емоції та провести чудово час в кінотеатрі », - каже Любомир Левицький .

Наразі акторський склад та подробиці сюжету тримаються у таємниці. Відомо тільки, що зйомки почнуться влітку, а на широкі екрани фільм вийде вже у кінці цього року. Саме тоді і розкриється містична таємниця карпатського мольфара.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ