Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові рок-концерт переросте в етновечірку

У Львові у рамках проекту “Наше” 19 березня відбудеться вечір, що поєднуватиме патріотичну поезію, рок-концерт та етномузику. Вечір відбудеться в клубі „ОднеВсе” за участю гуртів Клаузура, Ірій, Маркер та Де?Сенс. Організатор вечірки - молодіжна громадська організація Молодіжний Націоналістичний Конгрес. Про це „Гал-info” повідомив один з організаторів вечірки Андрій Мочурад.
За його словами, спершу відбуватиметься вечір поезії для того, щоб краще ознайомити молодь з українською літературою, після чого можна буде розважитись під рок-музику, а завершиться захід етновечіркою. Захід проводиться з метою згуртувати молодіжне патріотичне середовище. До прикладу команда “Де?Сенс” свій репертуар будує виключно на патріотичних текстах та рокових обробках повстанських пісень.
„Вірші Стуса чи Ольжича можуть стати справжнім відкриттям в осмисленні української історії. Чимало молодих людей пише власні твори, вкладаючи у них своє розуміння патріотизму, а вечори є можливістю донести свої твори до однолітків. Також вечори є своєрідним натхненням для молодих митців”, - розповів Андрій Мочурад.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ