Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові розглянули питання боротьби з тероризмом у рамках підготовки до ЄВРО-2012

На базі Львівського державного університету безпеки життєдіяльності МНС України відбувся науково-технічний семінар «Захист від зброї масового ураження у випадку терористичних акцій». – повідомив „Гал-info” речник ЛДУ БЖД МНСУ Антон Крук.
У роботі семінару взяли участь перший проректор ЛДУ БЖД МНС Мирослав Коваль, директор департаменту з питань надзвичайних ситуацій МВС Республіки Польща Зенон Собейко, менеджери всесвітньовідомої німецької фірми «Bruker», фахівці з питань боротьби з тероризмом із Голландії та Австрії, представники МВС та Служби безпеки України.
Учасники семінару заслухали доповіді про стан проблем з питань боротьби із тероризмом у країнах Європи, види зброї масового ураження та способи захисту у разі загрози. Представники німецької компанії «Bruker» презентували нові системи безпеки, які здатні виявляти ядерну, біологічну та хімічну зброю.
На семінарі також розглянули актуальні питання, пов’язані з проведенням в Україні та Польщі ЄВРО-2012. Міністерству України з питань надзвичайних ситуацій відведено важливу роль по забезпеченню безпеки життєдіяльності наших громадян під час проведення Чемпіонату. При Головному управлінні МНС в Львівській області створено нову посаду – заступник начальника ГУ МНС з питань підготовки до ЄВРО-2012, а фахівці Львівського державного університету безпеки життєдіяльності спільно з органами влади та іншими відомствами розробляють спільні механізми по забезпеченню безпеки під час проведення ЄВРО-2012.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ