Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові розпочала роботу ІІ традиційна гендерна літня школа

Сьогодні, 20 липня, у Львові розпочала роботу ІІ традиційна гендерна літня школа для молодіжних лідерів. Навчання триватиме з 20 по 28 липня.

Метою проведення такої школи є поширення освітніх та просвітницьких програм і методик гендерного навчання дітей і молоді та підготовки тренерів з гендерної просвіти за методикою „рівний-рівному”.
У рамках ІІ традиційної гендерної літньої школи будуть відбуватись тренінги з прав людини, гендерної рівності та охорони здоров’я молоді.
Гендерне навчання за методикою „рівний-рівному” проводитиметься з метою підготовки тренерів для поширення освітніх та просвітницьких програм і методик гендерного навчання дітей, підлітків та молоді сприятиме впровадженню гендерної рівності , розповсюдженню тендерних знань, зміні гендерних стереотипів в молодіжному середовищі.
 „Вистави, які будуть у нас, за інноваційною соціальною методикою „Форум-театру” будуть сприяти вихованню молодого покоління у дусі поваги до прав людини, запобіганню всіх форм насильства та популяризації здорового способу життя”, – так повідомила Лілія Гук, керівник громадської організації „Дівочий клуб ЮНКА”, за сприянням якої минулого року створилась Традиційна гендерна літня школа.
  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ