Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові розпочав роботу „круглий стіл” «Реформування державного управління в Україні і досвід нових членів ЄС»

Сьогодні, 10 квітня, розпочав роботу „круглий стіл” «Реформування державного управління і досвід нових членів ЄС» і офіційно стартувала програма «Державне управління і місцеве самоврядування на шляху до Європи. Передача досвіду: Центральна Європа — Україна».
Львівський регіональний інститут державного управління від початку свого існування (1995 рік) підготував вже 1000 випускників, котрі працюють  у восьми областях України: Закарпатській, Івано-Франківській, Рівненській Волинській, Чернівецькій, Тернопільській, Хмельницькій та Львівській. Про це у коментарі «Гал-info» повідомив завідувач сектором міжнародних зв'язків Львівського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління Олександр Чорнобиль.
  Починаючи з березня цього року, Львівський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління за підтримки Фундації Роберта Боша (Німеччина) реалізує програму „Державне управління і місцеве самоврядування на шляху до Європи. Передача досвіду: Центральна Європа - Україна". Програма реалізується під патронатом голови Львівської облдержадміністрації Петра Олійника та маршалка Малопольського воєводства Республіки Польща Януша Сепьола.
Програма «Державне управління і місцеве самоврядування на шляху до Європи. Передача досвіду: Центральна Європа — Україна» покликана готувати найперспективніших молодих людей, котрі б могли, ґрунтуючись на здобутому під час стажування за кордоном досвіді впроваджувати в Україні новітні реформи місцевого самоврядування.
У „круглому столі” беруть участь експерт Центру міжнародної міграції та розвитку
Німеччини Ян  Бах, керівник відділу політики, преси та інформації Представництва Європейської комісії в Україні Дірк Шюбель, директор   Львівського   регіонального інститут    державного    управління    Національної    академії державного управління при Президентові України Анатолій  Чемерис, консультант Регіонального центру проекту „Реформа місцевих бюджетів в України" Ярослава Пишнік, головний редактор часопису „Ї" Тарас Возняк.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ