Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові розпочав роботу Весняний діловий форум

У Львові на стадіоні "Арена Львів" проходить Весняний діловий форум. Цього року його тема "Зміна траекторії розвитку. Нові стратегії, інструменти та ринки". Про це повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Після урочистої церемонії відкриття робота Форуму проходить у п’яти практичних панелях. Зокрема, його учасники обговорюють питання стабілізації економічної ситуації в Україні в умовах сьогодення, аналізу стратегії діяльності нашої держави у напрямку євроінтеграції. Йдеться про ситуацію в фінансовому та банківському секторах України, а також про проблеми та перспективи розвитку України, як ІТцентру. Окрема панель присвячена досвіду польських реформ.

У Форумі беруть участь народні депутати України, представники  органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, провідних банківських установ й інституцій, успішні підприємці, зацікавлені в економічному розвитку та євроінтеграції України, представники міжнародних економічних організацій та установ, зарубіжних фінансових та інвестиційних компаній, підприємств, зацікавлених у реалізації бізнес-проектів на території України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ