Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові розпочався перший Весняний діловий форум

Львів стає столицею бізнес-форумів. Саме у цьому сьогодні, 24 квітня, під час відкриття Першого весняного ділового форуму запевнив міський голова Львова Андрій Садвий.

«Ми є першими за кількістю фестивалів, у нас є осінній економічний форум, а тепер ще й весняний діловий форум», – заявив Садовий, запевнивши, що такі форуми будуть постійними.

За його словами, весняний діловий форум став хорошою нагодою зібрати представників влади, бізнесу, банківської сфери і обговорити інвестиційну привабливість Львова та регіону.
Комерційний аташе посольства Литовської Республіки в Україні Кястутис Масальскис заявив, що хоч його країна і невелика за розмірами, але є лідером за інвестуванням в Україну. За його словами, литовців цікавить теплове господарство та енергозбереження. Аташе запевнив, що наступного року Львів відчує прилив інвестицій в цих галузях.

Водночас керівник консалтингової фірми DTZ Нік Коттон запевнив, що їх корпорація уже працює над проектами у Львові, зокрема компанія «Мулті» розпочала будівництво офісного центру.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ