Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові розпочався семінар-ярмарок для вагітних жінок

1 червня 2006 року у Львівському будинку вчених до Міжнародного дня захисту дитини розпочав роботу семінар-ярмарок для вагітних жінок  та молодих подружніх пар під назвою «З батьками до гармонії», організаторами якого є Головне управління охорони здоров’я Львівської ОДА, Центр підтримки лактації та грудного вигодовування, Обласна дитяча  спеціалізована клінічна лікарня, Обласний центр здоров’я.
Під час ярмарку, який проходить паралельно із семінаром, усі учасники мають змогу отримати безкоштовні листівки та брошури, в яких молоді мами, а також вагітні жінки можуть знайти різні медичні поради по догляду за немовлятами. Також жінки мають можливість отримати цікаву і важливу інформацію про перебіг вагітності і поради, як планувати та будувати здорову сім’ю.
«На Львівщині щороку народжується близько 25 тисяч дітей, — зазначила заступник начальника Головного управління охорони здоров’я ЛОДА з питань материнства та дитинства Ірина Микичак. — Зокрема, за перший квартал цього року народилося на 4% більше дітей, ніж за аналогічний період минулого року. Але, незважаючи на це, демографічна ситуація на Львівщині залишається складною. Потрібно, щоб молоді люди народжували все більше дітей. Кожна вагітність має закінчуватися народженням здорової дитини. Крім того, коли у нас буде менше абортів, наша держава буде міцнішою. А для цього держава має створити сприятливі умови для збільшення народжуваності.»
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ