Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

У Львові розпочнеться змагання за кубок Галицької ліги КВН

1/2
У неділю, 27 березня, о 18:00 год. у приміщені ЛКОЦ ім. О.Довженка, пр. Червоної Калини, 81 (м.Львові) відбудеться перший чверть фінал Галицької ліги КВН. Ігри Галицької ліги КВН у Львові відбуваються вже 12 років поспіль. Про це в коментарі Гал-інфо розповів голова оргкомітету Галицької ліги КВН Сергій Дзядик.

«Ігри Галицької ліги вже 12 років проводяться українською мовою. Це хороший, якісний український гумор і гарний спосіб проведення недільного вечора. На цій грі представлена досить широка географія команд», - сказав Сергій Дзядик.

У першому чвертьфіналі змагатимуться за вихід у півфінал десять команд: Загорецька Людмила Степанівна (Львів), Фізматівська шпана (Дрогобич), Кадило Гумору (Мукачево), Збірна Ювілейного (РІвне-Острог), Драйв (Львів), Думай сам (Львів), Бетон (Львів), Параноя (Дубно), Чуєш, перестань (Дунаївці), ДасвЄдос (Хмельницький).

Команди змагатимуться у конкурсах фрістайл, розминка, біатлон.

Сергій Дзядик розповів, що ІІ чверть фінал Ліги відбудеться 17 квітня і у ньому візьме участь 12 команд. Загалом з 22 команд до півфіналу, який відбуватиметься у Львові у вересні-жовтні, потрапить 12 з яких визначать 6 найкращих. Наприкінці року, у грудні ці 6 команд змагатимуться у фіналі за кубок Галицької ліги КВН.

Він нагадав, що ігри транслюватимуть на каналі НТА.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ