Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові розпочинають проектування нової трамвайної лінії

Виконавчий комітет ЛМР прийняв рішення «Про надання ЛКП «Львівавтодор» функцій замовника на проектування та будівництво об’єктів дорожнього господарства м. Львова, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

З метою будівництва об’єктів дорожнього господарства, виконавчий комітет надав ЛКП «Львівавтодор» функції замовника на проектування та будівництво дороги по вул. В. Вернадського (від пр. Червоної Калини до вул. Стрийської) та будівництво трамвайної лінії від вул. Княгині Ольги до вул. Стрийської.

За словами Олександра Одинця, начальника управління інженерного господарства ЛМР, будівництво трамвайної колії піде по вул. Трускавецькій з перспективою будівництва там трамвайного депо.

«Ми починаємо проектувати наступну лінію трамваю. Як усі знають, на пр. Червоної Калини, вже пішов трамвай № 8, з кінцевою зупинкою на вул. Вернадського. На вул. Вернадського має бути побудована нова дорога і буде нова трамвайна лінія. Вона піде від вул. Вернадського до автовокзалу, по вул. Стрийській, і має вийти до недобудованого шляхопроводу на вул. Княгині Ольги. Тут буде велике кільце. І цей шляхопровід нарешті за живе», - наголосив міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ