Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові стане більше промислових зон

Сьогодні, 30 листопада, на засіданні сесії ЛМР підтримали внесення змін до ухвали міської ради від 20.12.2018 № 4399 «Про затвердження Програми перспективного розвитку промислових зон м. Львова».

Про це інформує пресслужба ЛМР.

«Більш як 200 суб’єктів господарської діяльності звернулись до нас про те, що їм імпонують умови цього документу і на їхнє звернення ми підготували відповідний проєкт ухвали», - зазначила директорка департаменту економічного розвитку Ірина Кулинич.

Відтак проєктом ухвали передбачено доповнення переліку промислових зон щодо яких поширюється положення про не внесення змін до містобудівної документації всіх рівнів у частині зміни функціонального використання території з промисловості на будь-яку іншу, зокрема:

Терміном на 25 років – території у районі вул. Городоцької, 172-174, вул. Гречаної.

Терміном на 15 років території у районі:

  • Вул. Пасічної, вул. Зеленої;
  • Вул. Б. Хмельницького, вул. Промислової;
  • Вул. Бескидської, вул. Гайдучка, вул. Богданівської;
  • Вул. Земельної, вул. Мележа, вул. Ковельської;
  • Вул. Надійної, вул. Вулецької, вул. Межової, вул. Зеленої.

«Ця ухвала прийнята у 2018 році і вона говорить про перспективні і існуючі промислові зони. Ми в липні вже обговорили положення цієї ухвали і тоді були готові запропонувати ще 4 зони до вже існуючих в ухвалі 4 зон, проте тоді було зауваження щодо того, аби додати ще 2 зони, про які були звернення, потрібно додати. Відтак сьогодні ми виносимо 6 додаткових зон.

Після обговорення цього питання у липні була створена робоча група, до якої увійшли працівники всіх фракцій. Ця робоча група об’їхала всі території, які пропонуються сьогодні в ухвалі. Потім було обговорення у комісіях, і були враховані всі зауваження», - додала радниця міського голови Вікторія Довжик.

За відповідну ухвалу із зауваженнями проголосувало 54 депутати.

«Наша задача підтримувати розвиток промисловості у місті. Це перший крок, який ми усі підтримуємо», - акцентував мер.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ