Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові стартував конкурс вітальних листівок «Різдвяна пошта»

Конкурс вітальних листівок «Різдвяна пошта» став традиційним для міста Лева, адже цього року захід відбуватиметься вже вчетверте. У конкурсі можуть брати участь діти Львівщини віком від 6 до 18 років. Завдання конкурсу організатори вбачають у розвитку естетичних смаків дітей, збереженні традиції образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва. Триватиме конкурс до 15 грудня. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Організація творчої майстерні на базі Львівського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді засвідчила позитивний ефект у практиці надання соціальних послуг засобами прикладного мистецтва. Вимоги щодо участі в конкурсі прості і доступні всім: листівка повинна відображати тематику конкурсу, тобто бути різдвяною, повинна бути святковою та оригінальною. Вимагається виконання робіт на картонному папері, оскільки вони мають бути достатньо міцними і не втрачати форми.

На конвертах із конкурсними роботами просимо зазначати: прізвище, ім’я, дату народження, контактний телефон та адресу.

Листівки, які надійдуть на конкурс, братимуть участь у виставках, а також їх даруватимуть як різдвяні вітання для відомих діячів у галузях політики, культури та меценатів з обов’язковим посиланням на автора роботи. До слова нагадаємо, що торік листівку-переможницю конкурсу одержав у подарунок міський голова Львова Андрій Садовий.

Щороку завдяки акції «Різдвяна пошта» привітання отримують близько 200 громадян: представників влади, меценатів, відомих діячів у галузях політики, культури з Різдвом Христовим та Новим роком. Авторські листівки надсилались поштою та вручались особисто. Також ми вітаємо зі святами клієнтів Центру з числа багатодітних і малозабезпечених сімей, молоді з особливими потребами, дітей-сиріт та дитячі будинки сімейного типу, прийомні сім’ї. Різдвяні листівки для всіх стають приємною несподіванкою», - каже начальник відділу соціальної роботи Личаківського району Наталія Клапатюк.

«Ми бачимо в наших магазинах чи кіосках надзвичайно велику кількість різдвяних листівок. Але листівка. виконана руками дитини, є особливою і напевне отримати таку листівку є більш зворушливо, ніж звичайне привітання. Водночас такий конкурс є важливий для дитини, бо вона може проявити свої таланти», - вважає член журі конкурсу, керівник відділу культури та мистецтв управління культури ЛМР Оксана Челепіс.

Визначення переможців конкурсу відбуватиметься так: автори кращих робіт відзначатимуться дипломами та подарунками під час проведення заходів Львівського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді у грудні 2011 року.

«Ми хотіли би підкреслити важливість тих робіт, які діти роблять на заняттях у відділах соціальної роботи, але також ми хотіли би показати важливий практичний аспект праці дітей, бо це є ще одна добра можливість національного, патріотичного виховання, вивчення українських традицій», - зауважила начальник управління молоді. сім’ї і спорту Наталка Федорович.

Увага! Діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, інтернатні заклади, дитячі будинки, реабілітаційні центри, дитячі будинки сімейного типу, прийомні сім’ї міста Львова мають можливість отримати картон, кольоровий папір, фурнітуру (бісер, стіклярус, смужки) для виготовлення конкурсних робіт безкоштовно.

Роботи приймають у відділі соціальної роботи Личаківського району (особисто або поштою) до 15 грудня 2011 року за адресою: м. Львів, Личаківська района адміністрація, вул. К. Левицького, 67, каб. 416,417 конт. тел. 254-62-62.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ