Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові стартував міжнародний тенісний турнір Galychyna Cup

У місті Лева стартував престижний міжнародний турнір третьої категорії серед юнаків та дівчат до 16 років «Galychyna Cup».

Цьогоріч турнір у Львові відбувається уже вдесяте. За рейтингові очки та головні призи турніру змагаються понад вісімдесят юних тенісистів з України, Чехії, Польщі, Білорусі, Словаччини, Молдови та Росії.

За словами директора турніру Анатолія Стасюка, львівські тенісисти традиційно активно беруть участь у змаганнях такого рівня.

«Цього року представництво наших хлопців та дівчат є рекордним, - каже Анатолій Стасюк. - 13 львів’ян зуміли пробитися в основну сітку змагань, а це уже 7,5 рейтингових європейських очок. Переможець турніру отримає 60 залікових пунктів. Серед львів’янок найбільше шансів на успіх має чемпіонка України, майстер спорту Анастасія Скорупська. Вона має восьмий номер посіву».

Окрім одиночних змагань на міжнародному турнірі «Галичина Кап» також визначать найкращих і у парних розрядах. Тенісний турнір на відкритих кортах ФСТ «Динамо» (вул. Янева, 10) триватиме до суботи, 14 вересня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ