Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові стартував проект "Чому працювати в Україні модно та престижно"

14 березня, в одному з корпусів НУ «Львівська політехніка» Молодіжна Рада ОПЛ організувала першу зустріч у межах залучення студентів до працевлаштування на теренах України.

Для молоді про перспективи та переваги роботи у нашій державі розповіла журналістка, теле- і радіоведуча, співзасновниця радіо «Сковорода» та «Блог 360», автор та ведуча «Теорія великого виклику» Мар’яна Романяк. Дискусія із майбутніми журналістами тривала більше години, найбільше усіх присутніх цікавило, як розпочати свій професійний шлях та досягнути успіху.

Відтепер подібні зустрічі відомих та авторитетних людей із львівськими студентами стануть постійними, а сфера діяльності спікерів буде різноманітною. Такого формату проект не лише допоможе заохотити молоде покоління до створення власної справи у рідній країні, ай відкриє для них нові знайомства та цікавий досвід. Проект покликаний зупинити трудову міграцію молоді за кордон.

«Боротьба з трудовою міграцією молоді закордон один з ключових факторів побудови успішного майбутнього нашої країни. Саме тому наш проект покликаний зацікавити студентів у праці на теренах нашої держави. Ми закликаємо усіх долучатись та показувати на особистому прикладі, що працювати в Україні - модно та престижно!», - розповів Олег Долінський, голова Молодіжної Ради ОПЛ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ