Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові стартують перегони ретро-автомобілів

У п’ятницю, 2 червня, розпочинається фестиваль ретро-автомобілів Leopolis Grand Prix 2017, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Парк культури ім. Б.Хмельницького на 3 дні перетвориться на ретромісто з окремими зонами відповідно до країни, де виготовлені представлені машини. Зокрема, відвідувачі зможуть потрапити в англійську, німецьку, українську, американську, італійську, японську, польську зони, тощо. Окрім самих автомобілів у парку культури презентуватимуть й кухню, а також музику представлених країн.

За словами організаторів , на цьогорічному фестивалі представлять понад 200 машин із 9 країн світу - це Україна, Білорусь, Польща, Литва, Австрія, Італія, США, Естонія та Чехія тощо.

«Буде окремо військова зона, де можна буде подивитись на автомобілі, які використовували під час війн та військові мотоцикли» - додав під час брифінгу щодо старту фестивалю організатор Володимир Кулинич.

А у програмі фестивалю передбачені заходи для найменших відвідувачів, зокрема перегони на дитячих педальних автомобілях "Формула-001".

Славетні перегони на Львівському трикутнику відбуватимуться у 5-ти класах :

КЛАС - А гоночні та спортивні автомобілі виготовлені до 1946 року 
КЛАС - В неспортивні автомобілі, виготовлені до 1946 року 
КЛАС - С неспортивні автомобілі після 1946 року 
КЛАС - D гоночні та спортивні автомобілі виготовлені до 1946 року 
КЛАС - E національний клас «ЗАПОРОЖЕЦЬ ЗАЗ 965».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ