Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові стоїть пам'ятник депутату Госдуми РФ, яка голосувала за анексію Крима

1/2
У Львові на вул. Виговського, перед входом у міську комунальну поліклініку №5, стоїть пам'ятник Валентині Терешковій, яка проголосувала за анексію Криму в 2014 році.
Зокрема, сьогодні під час засідання сесіі Львівської міської ради Тарас Чолій звернувся до міського голови Львова Андрія Садового із запитом щодо демонтажу у Львові символіки комуністичного тоталітарного режиму. Якщо цього не зроблять, то депутат обіцяє подати до суду. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо з сесійної зали. 

"Апофеозом злочинного недбальства міської влади є те, що у Львові, на вул. Виговського (колишня назва - Терешкової), перед входом у міську комунальну поліклініку № 5 досі стоїть пам'ятник Валентині Терешковій, першій жінці-космонавтці, яка нині є депутатом Державної Думи Росії від партії “Єдина Росія”, і яка проголосувала за анексію Криму в 2014 р. та низку дотичних до цього законів. Згадана особа теж внесена Українським інститутом національної пам’яті до списку постатей, які підлягають декомунізації", - сказав Тарас Чолій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ