Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові створять муніципальний стрілецький тир

У Львові стартують підготовчі роботи із створення муніципального стрілецького тиру. Сучасний спортивний об’єкт буде розташований на вулиці Лисенка. Про це повідомили в пресслужбі ЛМР.
Фото: ЛМР

Станом на сьогодні є готовий проєкт. Стрілецький тир матиме два поверхи: на першому рівні – 18-метрова дистанція для лука, а  на другому рівні – основна дистанція для стрільби до 50 метрів. Окрім того, заплановано функціональне використання даху: в теплу пору року на третьому рівні також можна буде проводити заняття зі стрільби з лука. Також в споруді передбачені всі необхідні технічні та адміністративні приміщення. Проєкт буде реалізовуватись за кошти меценатів.

«Для тренувань з лука нам буде достатньо цих потужностей, зможемо проводити змагання певного рівня. Кульова стрільба також відповідатиме всім нормам. Будуть дистанції на 10, 15, 25 і 50 метрів та сучасна система підвезення і заміни мішеней. Цей об’єкт є інклюзивним, доступним для всіх, хто хоче займатись стрільбою», – сказав Антон Нікулін, керівник управління спорту ЛМР.

«Мені подобається цей проєкт. Потрібно братися за всі геологічні і геодезичні дослідження, напрацьовувати всю документацію і приступати до роботи. Потрібно мати покрокову дорожню карту реалізації цього проєкту, щоб тир максимально якісно і швидко запрацював», – наголосив Андрій Садовий, мер Львова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ