Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові створять органи самоорганізації населення

Громадськість Львова затвердила положення про створення та діяльність органів самоорганізації населення — сьогодні, 16 грудня, у Львові відбулися повторні громадські слухання з цього питання. Як повідомив „Гал-info” радник міського голови з правових питань Родіон Вихованський, цим положенням передбачається створення органів, які від імені громадян, що їх обрали, представлятимуть інтереси цих людей в районній адміністрації, міській раді та виконкомі ЛМР. Такі органи самоорганізації населення, як повідомив Родіон Вихованець, створюватимуть на рівні будинків, вулиць, мікрорайонів та районів Львова.

„У всіх великих містах України: Києві, Дніпропетровську, Одесі вже давно успішно функціонують такі органи - ще з 2002 року, а от у Львові вони чомусь не створені ще й досі”, — розповідає Родіон Вихованський.
Органи самоорганізації населення у виконавчих органах матимуть дорадчий голос. Однак, як зазначив Родіон Вихованський, згідно з прийнятим положенням, про всі питання, які стосуватимуться органів самоорганізації населення, відтепер їх повинні повідомляти до винесення остаточного рішення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ