Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові ситуація щодо захворювання на грип та гострі респіраторні інфекції спокійна — Олег Когут

Заступник головного лікаря Львівської обласної СЕС Олег Когут переконаний у тому, що станом на сьогодні ситуація  щодо захворювання на грип та гострі респіраторні інфекції у м. Львові спокійна — про це він повідомив сьогодні, 25 січня 2006 року, під час засідання Львівського прес-клубу реформ, на якому обговорювали тему «Ризики і загрози епідемії грипу серед населення Львівщини в зимовому сезоні 2005-2006». За словами Олега Когута, морозна погода не збільшила кількість захворювань.
«За минулий тиждень у м. Львові на грип і гострі респіраторні хвороби захворіло більш ніж 5 200 осіб», — заявив Олег Когут. За його словами, найбільший рівень захворюваності проходить у другій половині лютого. Крім того, як зазначив заступник головного лікаря Львівської обласної СЕС, дуже важливим профілактичним кроком з боку влади було припинення навчання у навчальних закладах.
«Потепління, яке неодмінно настане, може змінити дану ситуацію — перехід з високих холодів на більш низькі може спричинити до того, що люди будуть по-іншому ставитись до погодніх умов, зокрема, легше одягатися. І це може призвести до простудних захворювань, а переохолодження є однією з умов захворювання на грип», — розповів Олег Когут.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ