Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові тендер серед перевізників виявився "липовим": у переможців навіть нема достатньо автобусів

Як зазначив заступник начальника управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради Андрій Білоус, наступного тижня управління спільно з представниками громадських організацій, перевізників, усіх охочих здійснюватиме відкриті перевірки щодо наявності рухомого складу перевізників. Про це повідомила прес-служба міської ради.

«Вчора (16 січня) ми мали робочу зустріч з перевізниками. Управління транспорту та зв’язку передало більше як 72 акти порушень графіків та маршрутів руху перевізникам з чіткою вимогою подальшої дисциплінарної відповідальності конкретних осіб.

В нас є серйозні зауваження до двох перевізників. За актами ми бачимо, що по маршрутах, які обслуговують ці перевізники, не вистачає від 35 до 50 автобусів.

Ми також попередили перевізників, що з наступного тижня будемо проводити відриті перевірки парків щодо наявності задекларованого транспорту, штату водіїв. До таких перевірок будемо залучати громадські організації, представників усіх перевізників, управління транспорту та усіх не байдужих. Ми готові виїжджати в парки вночі, коли транспорт не задіяний на маршрутах», - додав Андрій Білоус.

Нагадаємо, за порушення трудової дисципліни, зокрема графіків та маршрутів руху, вже звільнено 3 водії комунального підприємства АТП №1, ще 9 водіїв отримали догани.

«З неділі, коли усі автобуси у нічний час з’їжджають з рейсів, буде працювати комісія, в яку входять представники усіх перевізників, управління транспорту, громадські організації. Будемо перевіряти кожне підприємство, скільки автобусів реально вночі з’їжджає з реній і зранку виходять на лінії», - додав Андрій Білоус.

Нагадаємо, що відповідно до результатів тендеру, який відбувся напередодні Нового року, право обслуговувати 46 міських автобусних маршрутів здобули: ЛК АТП-1, АТП - 14630, ТзОВ «Міра і К», ТзОВ «Фіакр Львів».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ