Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Кримінал

У Львові "тітушок" немає, - МВС

Правоохоронці закликають мешканців Львова не піддаватися на провокації осіб, які поширюють неправдиву та безпідставну інформацію про нібито появу у Львові т.з. «тітушок». Про це повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Останнім часом у соцмережах та в засобах масової інформації почали поширюватися повідомлення про те, що «нібито у маршрутних таксі Львова їздять молодики спортивної форми», т.з. «тітушки», які провокують людей на бійки. При цьому будь-яких реальних випадків та зазначення місць і часутаких «провокацій» і «бійок» особи, які поширюють такі повідомлення, не зазначають.

Також з’явилася інформація про те, що нібито «працівник МВС сказав, що вже багато людей звернулись до МВС, які бачили «тітушок» і що вже багато людей постраждало». Знову ж таки, ця інформація поширюється без будь-яких прикладів і повідомлень про те, де і як «постраждали» люди.

У зв’язку з цим офіційно повідомляємо, що з початку цього року до підрозділів МВС України у Львівській області не надійшло жодного звернення від громадян з повідомленням про те, що вони бачили так званих «тітушок» або постраждали внаслідок бійки з ними.

Шановні громадяни! Закликаємо не піддаватися на провокації, зберігати спокій і давати адекватну оцінку будь-яким повідомленням та інформації, що поширюється у мережі Інтернет. У разі, якщо Ви стали очевидцем порушення громадського порядку або володієте інформацією про дії спрямовані на дестабілізацію правопорядку в регіоні - негайно телефонуйте за номером «102».

Мир та спокій на Львівщині, забезпечення громадського порядку залежить від спільних та злагоджених дій громадян та працівників правоохоронних органів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ