Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові триває четверта регіональна конференція для прокурорів держав Центральної, Східної Європи та Центральної Азії

У Львові з 9 по 11 листопада 2008 року проходить четверта регіональна конференція для прокурорів держав Центральної, Східної Європи та Центральної Азії за темою “Прокурор та права людини”. Участь у конференції приймають учасники з понад 20 країн світу, в тому числі і Генеральні прокурори окремих країн, 5 міжнародних організацій та керівники обласних прокуратур України. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі прокуратури Львівської області.
Метою вказаної конференції є обговорення проблем, пов’язаних із дотриманням та захистом прав людини, окрім того, прокурори матимуть можливість обмінятися своїми досвідом та напрацюваннями на даному напрямку, а також узгодити певні спільні дії.
Зокрема, в ході роботи конференції планується обговорити низку таких питань: роль та місце прокуратури у сфері захисту прав і свобод людини; прокурор і права людини поза сферою кримінального судочинства; роль прокурора у захисті прав людини під час розслідування та судового розгляду кримінальних справ; оль прокурора у захисті прав засуджених та інших осіб, щодо яких застосовуються заходи примусового характеру та раду інших.
У церемонії відкриття конференції взяли участь: Олександр Шинальський, заступник Генерального прокурора України, Президент Української асоціації прокурорів; Хенк Маркуарт Шольц, Генеральний секретар Міжнародної асоціації прокурорів; Олексій Баганець, прокурор Львівської області; Валерій П’ятак, перший заступник голови Львівської обласної державної адміністрації та ін.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ