Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові триває проект-навчання «Управлінський менеджмент» для освітян

За ініціативи відділу кадрів апарату виконкому та управління освіти Львівської міської ради в листопаді 2011 року розпочався проект-навчання «Управлінський менеджмент» для освітян. Тривалість проекту – 5 місяців. Завершення програми відбудеться 30 березня цього року. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Основна мета програми – надати можливість освітянам розвиватись як менеджери, навчити правильно використовувати свій час та можливості для досягнення поставленої цілі. В рамках навчання були розглянуті такі теми: «Школа. Сім’я. Дитина. Ланцюг відповідальності», «Стратегія. Цілі та місії стратегії», «Маркетингова стратегія», «Фінансова стратегія», «Профіль посади, що це таке? Основні компетенції. Формування штату», «Організаційна поведінка. Основні складові», «Управління конфліктами. Психологія конфлікту», «Ефективно діючий колектив».

Курс навчання був розділений на 2 семестри, протягом яких учасники відвідували, як лекційні, так і практичні заняття-тренінги. В результаті першого семестру освітянами були розроблені особисті стратегії шкіл на основі отриманих знань. Завданням ж на другий семестр було утворення робочих груп для створення анкети-запитальника учнів та їх батьків, який допоможе освітянам краще оцінити виконану роботу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ