Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові триває Школа урбаністики

Цьогоріч проєкт від КУ Інститут міста – Школа урбаністики, об’єднав 16 студентів з профільних спеціальностей.
фото - пресслужба ЛМР

Про це інформує пресслужба ЛМР.

Упродовж тижня студенти Школи мають лекції та практику від українських та закордонних викладачів. Зокрема, до викладання долучилися декан та професори Київського національного університету будівництва та архітектури (КНУБА), а також експерти з Фонду Ебергарда Шьока.

Георгафія студентів також різноманітна - 10 студентів представляють КНУБА, решта - магістри Львівської політехніки та Волинського національного університету ім. Лесі Українки.

Формат навчання передбачає як лекційну частину: основи урбаністики, мобільності, аналіз сильних та слабких сторін міста, так і «роботу в полі»: дослідження та аналіз району Майорівка, опитування мешканців і складання планів. Відтак уже є результати опитування мешканців про те, що їм подобається у своєму районі. 

«Очікуваний результат цієї Школи - це навчання студентів сучасним практикам, обмін досвідом та думками, нетворкінг. І звісно, результат такої плідної тижневої роботи - це  напрацювання студентами Інтегрованої концепції розвитку району Майорівка. Цей документ ми будемо поширювати серед стейкхолдерів району та використовувати у різноманітних проєктах, які будуть спрямовані на зміни у районі», - розповів менеджер проєкту Дмитрій Шевченко.

Усю актуальну інформацію про Школу можна знайти на сторінці групи у Facebook за посиланням: https://www.facebook.com/groups/majoriwkaurban/

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ