Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові тривають рейдові перевірки у місцях продажу ялинок

Держекоінспекція продовжує рейдові перевірки в місцях збуту новорічних ялинок. Про це повідомили 29 грудня у пресслужбі Держекоінспекції у Львівській області.
Фото Держекоінспекція у Львівській області

На виконання доручення від 25.11.2020 року № 270 Голови Державної екологічної інспекції України ʺПро посилення заходів держаного нагляду (контролю) під час періоду заготівлі дерев хвойних порід в передноворічний періодʺ та розпорядження Голови Львівської облдержадміністрації від 26.11.2020р. №1114/0/5-20 ʺПро комплекс заходів щодо реалізації ялинок та охорони хвойних насаджень від вирубування у передноворічний період 2021 рокуʺ з 21 грудня 2020 року проводяться спільні патрулювання з метою запобігання несанкціонованої вирубки  новорічних ялинок та їх реалізації.

29 грудня рейдовою групою у складі державних інспекторів з охорони навколишнього природного середовища Львівської області, лісовою охороною ДП ʺЛьвівський лісгоспʺ та представниками Залізничного ВП ГУНП у Львівській області здійснювалося патрулювання приміського вокзалу міста Львова та прилеглих територій на предмет виявлення незаконно добутих новорічних ялинок та дотримання законності при торгівлі ними.

В результаті проведених дій складено 1 адмінпротокол за ч.1 статтею 88-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (“Порушення порядку придбання чи збуту об’єктів тваринного або рослинного світу”). Санкція статті передбачає накладення штрафу від тридцяти до двохсот п’ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ