Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові у безоплатний день автобуси не вийшли на маршрути

Перший день впровадження нової схеми пасажирських перевезень у Львові обернувся повним колапсом самих пасажирських перевезень, незважаючи на святковий день та ще й 1 січня, коли охочих скористатися послугами пасажирського транспорту значно менше, ніж у дні робочі. Написав у своєму блозі Юрко Антоняк.

«Переповнені тролейбуси та трамваї, юрби розгублених і розлючених людей на зупинках, які годинами чекали можливості сісти хоч у якусь маршрутку, були характерними рисами цього дня», – пише Антоняк.

На його думку, доклалося до погіршення і без того прогнозовано патової ситуації ще одне "ноу-хау" міського голови та його "креативної команди" - оголосити проїзд цього дня у автобусах безплатним. Перевізники відреагували до неможливого оригінально - машини просто не вийшли на маршрути.

«Особисто я за весь день не спостеріг на вул. Під Голоском автобусів жодного із двох обіцяних маршрутів. Мирно крокуючи вниз до перехрестя Варшавської-Чорновола  та через три години - назад, я не зустрів жодної маршрутки. На пр. Чорновола ситуацію рятували автобуси 111 та 184а маршрутів, які, будучи не підпорядкованими міському управлінню транспорту, здійснювали перевезення у звичайному (якщо не враховувати надкритичну переповненість салонів) режимі», – пише Антоняк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ