Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

У Львові урочисто відкрили Фотовиставку «День-2015»

Сьогодні, 27 травня, у Національному університеті «Львівська політехніка» (вул. С. Бандери, 12) урочисто відкрили фотовиставку «День-2015» за участю головного редактора газети «День» у межах традиційного заходу «Дні Дня у Львові», повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Виставка триватиме з 26 травня по 12 червня. Вхід вільний (окрім суботи та неділі).

«Під час першого знайомства з газетою «День» я зауважив, що саме у цій газеті на головній фотографії була людина. Дуже важливо вміти з часом і зміною життя доносити історії такими, якими вони є, за допомогою фотографій. Саме у газеті «День» немає жодної мертвої фотографії – на кожній із них є людина. Цьогоріч ми відзначаємо 760 років від дня заснування нашого міста, і це є 760 різних історій, що творять місто. Дякую вам, адже така подія є однією з особливих історій нашого міста. Дякую за вашу працю», - розповів Андрій Москаленко, заступник міського голови з питань розвитку під час урочистого відкриття фотовиставки.

Опісля, о 13:30 студентська молодь, діячі культури та освіти матимуть змогу поспілкуватися з головним редактором газети «День» Ларисою Івшиною та побувати на презентації книжкових новинок з серії «Бібліотека газети «День»: «Повернення в Царгород», «Котел, або Справа без терміну давності», «Я – свідок», «Катастрофа і тріумф». Національний університет «Львівська політехніка», головний корпус, Актова зала, 2-й поверх (вул. С. Бандери, 12).

Довідка

«Дні «Дня» у Львові»  - щорічний традиційний проект, що відбувається за підтримки Національного університету «Львівська політехніка», Міжнародного інституту освіти, культури та зв’язків з діаспорою, Львівської обласної державної адміністрації, Львівської міської ради. Мешканці та гості міста зможуть взяти участь у пізнавальних дискусіях, представленні новинок із Бібліотеки газети та побачити найкращі світлини міжнародного фотоконкурсу «День»-2015 і, звичайно, поповнити домашню або бібліотеку рідної школи розумними виданнями та оформити передплату на свій «День».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ